Objevte 3 motivační triky, díky kterým začnete cvičit

Začátek nového roku je obdobím předsevzetí. Jedním z těch velmi častých a bohužel i často porušovaných jsou pravidelné návštěvy posilovny. Pokud i vy po pár dnech bojujete s tím, abyste si na fitko našli čas, budou se vám hodit následující motivační triky.

Od návštěv vás mohou odrazovat nerealisticky nastavené cíle. Nekoukejte na fotografie závodníků fitness a raději si řekněte, že chcete za měsíc zhubnout 2 až 3 kg a cítit se lépe. Získáte větší motivaci, protože vaše výsledky vás budou prokazatelně přibližovat k požadovanému cíli. Je vždy lepší si stanovit počet návštěv na kratší dobu, tedy třeba na jeden týden.

Dalším tipem je jednoznačně pestrost ve cvičení. Pokud se rozhodnete začít cvičit a váš trénink bude neustále vypadat stejně, budete i vy vypadat stejně, v horším případě přestanete do posilovny chodit. Proč? Tréninky vás budou zkrátka nudit. Sledujte videa na YouTube, choďte na naše skupinové lekce a neváhejte investovat do trenéra, který vám prozradí tolik cviků, že z nich dokážete vyžít klidně celý rok.

Posledním trikem je zapojení vašeho okolí. Pro většinu lidí je těžší motivovat se bez vnější pomoci. Vždyť i takový Rocky potřeboval Adrianu. Sdílejte vaše výsledky na sociálních sítích, zajděte do fitka s kolegou z práce, zapojte do cvičení další členy rodiny. To vše vám pomůže v tom, aby vám cvičení vydrželo. Přejeme silnou vůli a nekonečné množství motivace!

Switch language